Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 14 March 2013

Terkini!!! Senarai Terakhir Calon Perak di...


Menteri Besar, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir meminta semua pihak tidak membuat spekulasi tentang calon Barisan Nasional (BN) negeri yang akan bertanding dalam pilihanraya umum ke 13 (PRU-13).  
Katanya, senarai calon BN yang bakal bertanding dalam pilihanraya umum ke 13 (PRU-13) kini diperingkat terakhir.
Beliau juga mengesahkan bahawa perbincangan dengan Pengerusi Barisan Nasional, Datuk Seri Najib Tun Razak diadakan dari semasa ke semasa bagi membincangkan mengenai perkara berkenaan.
Dr Zambry berkata, UMNO dan BN Perak akan melakukan perubahan dari segi penyenaraian  calon-calon yang dikategorikan calon muda.
Beliau bagaimanapun tidak menolak kemungkinan calon-calon yang berusia akan turut dipertimbangkan.
Dr Zambry yang juga Pengerusi BN Perak juga enggan mengulas mengenai anggota Exco Dato’ Ramly Zahari yang juga Ketua UMNO Bahagian Kuala Kangsar digugurkan bagi diberi laluan kepada calon muda.
Menurut beliau, mana-mana calon yang berusia tidak semestinya digugurkan dan semua ini  bergantung kepada Perdana Menteri,  pernilaian dan sokongan rakyat.
"Kalau rakyat mahukan mereka kita akan pertimbangkan kerana yang penting kerana rakyat mahukan wakil rakyat yang mewakili mereka,’’ katanya kepada pemberi di Program Hari Bertemu Pelanggan di Bangunan Serbaguna Bangunan SUK, Ipoh hari ini.

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...