Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 3 May 2013

PANAS TERIK !!! pengakuan PANAS stopa aLI TENTANG SCANDAL sEKS !!! BETULKE NIHHH???

Pak Mus ooo Pak Mus..
Teman tertunggu-tunggu jugak ape pengakuan Mr.Stopa a.k.a Pak Mus nih..dah lewat petang masih belum ada sebarang cerita...

Macam-macam andaian boleh dibuat:

1 - Betul ke isteri muda?

2 - Dah nikah kat Golok sebelum rakaman dibuat ke?

3 - Sijil nikah tu hilang ke? Buat baru atau baru buat?
 
4 - Ambik masa lama baru nak buat pengakuan sebab nak pujuk bini pertama yang masih marah ke? 

5 - Dah dapat sokongan dari Haji Hadi dan Nik Aziz kata Pak Mus sakit lutut, terus rasa selamat ke? 

6 - Nik Aziz dah maafkan, dosa hilang ke?

7 - Malu sebab beraksi 'kureng hebat' daripada Anwar Ibrahim ke?

8 - Memang nak spin kata ini UMNO/ BN yang tolong rakam ke?

9 - Isteri muda ni sexy tak pakai tudung, rambut blond, baju dan jeans ketat metat sebab nak guna sebagai sokongan wanita erdogan kepada PAS pulak ke?

10 - Bagi duit masa tu sebab servis time tu bagus ke?

11 - Kebetulan pulak ada duit dalam sampul putih dalam beg, guna dulu tapi dah ganti balik ke?

12 - Tak nak buat sumpah macam Saiful Bukhari buat, macam PM Najib buat, macam Datuk "T" buat sebab tak percaya dengan sumpah ke? Atau takut dilaknat?

*SUMBER

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget